Jan van Hoof Bikkelkamp 2020

Na het succes van afgelopen jaren komt er ook dit jaar weer een Jan van Hoof Bikkelkamp. Voor iedereen die niet meer weet wat dit kamp inhoud hieronder de uitleg.

DSC_4335

Wat gaan we doen?
Heb je altijd al meer willen weten over houthakken, koken op vuur, bergsport, tocht en survival technieken? Ben je die standaard scoutingtechnieken zat en zoek je wat uitdaging? Dan is het Jan van Hoof Bikkelkamp echt iets voor jou! Tijdens dit weekendkamp kom je hier namelijk veel meer over te weten! Dit alles natuurlijk overgoten met een hoop gezelligheid en een primitief sausje!

Wanneer is het kamp?
Het kamp is van vrijdagavond 7 februari 2020 tot zondagmiddag 9 februari 2020.

DSC_4398

Waar?
Het kamp vindt plaats op het labelterrein Buitenzorg Baarn, in een bosrijke omgeving op een klein uurtje rijden van Gouda. We slapen niet in een clubhuis maar in een zelf gebouwd tentje waarbij wij je natuurlijk eerst leren hoe je dit zo comfortabel en warm mogelijk kan bouwen!

Voor wie is dit kamp?
Het JvH bikkelkamp is voor Verkenners/Gidsen en Explorers die al minimaal zomerkamp zijn meegeweest bij de verkenners/gidsen/explorers. 1e jaars Verkenners en Gidsen zijn dus helaas uitgesloten van deelname. Deelnemen kan alleen maar mag ook in een groepje. Het maximaal aantal deelnemers is 15 a 16.

DSC_4348

Wat kost het kamp?
De eigen bijdrage voor dit kamp is 25,00 euro.

De staf
De staf van dit kamp bestaat uit (oud) verkenners- en  gidsenleiding DaniĆ«l, Duco, Guus, Kieran en Ruud. Er loopt dus altijd wel een bekende rond.

Twijfel je nog? Hier nog een tipje van de sluier.
Je weet al dat je geen zware tent hoeft mee te sjouwen en laat je brander ook maar thuis, eten koken we op een kampvuur dat je zelf hebt gemaakt. En misschien eet je dit wel met je zelf gemaakte lepel of drink je uit je zelf gemaakte mok. Overdag doen we verschillende outdoor activiteiten afgewisseld met wat ontspannen programma’s. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor een hoop lol en gezelligheid met de andere deelnemers!

Aanmelden

Je kan je helaas niet meer aanmelden voor het Bikkelkamp 2020