Jan van Hoof Bikkelkamp 2018

DSC_4335

Na het succes van afgelopen jaren komt er ook dit jaar weer een Jan van Hoof Bikkelkamp. Voor iedereen die niet meer weet wat dit kamp inhoud hieronder de uitleg.

Wat gaan we doen?
Heb je altijd al meer willen weten over houthakken, koken op vuur, bergsport, en survival technieken? Ben je die standaard scoutingtechnieken zat en zoek je wat uitdaging? Dan is het Jan van Hoof Bikkelkamp echt iets voor jou! Tijdens dit weekendkamp kom je hier namelijk veel meer over te weten en is het zelfs mogelijk om uiteindelijk insignes te verdienen! Dit alles natuurlijk overgoten met een hoop gezelligheid en een primitief sausje!

Wanneer is het kamp?DSC_4398
Het kamp is van vrijdagavond 23 tot zondagmiddag 25 november 2018

Waar?
Het kamp vind plaats in een bosrijke omgeving op een klein uurtje rijden van Gouda. We slapen niet in een clubhuis maar in een zelf gebouwd tentje waarbij wij we je natuurlijk eerst leren hoe je dit zo comfortabel en warm mogelijk kan bouwen!DSC_4348

Voor wie is dit kamp?
Het JvH bikkelkamp is voor Verkenners/Gidsen en Explorers. 1e jaars Verkenners en Gidsen zijn echter uitgesloten van deelname. Deelnemen kan alleen maar mag ook in een groepje. Het maximaal aantal deelnemers is 15 a 16.

Wat kost het kamp?
De eigen bijdrage voor dit kamp is 25,00 euro.

De staf
De staf van dit kamp bestaat uit (oud) verkenners- en  gidsenleiding DaniĆ«l, Duco, Guus, Kieran en Ruud. Er loopt dus altijd wel een bekende rond.

Twijfel je nog? Hier nog een tipje van de sluier.
Je weet al dat je geen zware tent hoeft mee te sjouwen en laat je brander ook maar thuis, eten koken we op een kampvuur dat je zelf hebt gemaakt. En misschien eet je dit wel met je zelf gemaakte lepel of drink je uit je zelf gemaakte mok. Overdag doen we verschillende outdoor activiteiten afgewisseld met wat ontspannen programma’s. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor een hoop lol en gezelligheid met de andere deelnemers!

Aanmelden

De inschrijvingen zitten helaas vol, je kunt je dus niet meer inschrijven voor het bikkelkamp.