Nieuwe muurschildering!

Afgelopen week is er een nieuwe muurschildering in het lokaal gemaakt door 1 van de ouders van de leiding. Annemarie bedankt voor de mooie schildering!

Eindresultaat
De nieuwe muurschildering in de maak

Kijkers welkom!

De Bevers (kinderen van 5-7) zijn elke week lekker bezig met allerlei activiteiten: leuke spelletjes, kampvuurtje, hutten bouwen, buiten spelen, verven, beestjes zoeken, speurtochten, knutselen, of iets lekkers bakken. Elke week is er wel een nieuw avontuur in Hotjetonia om samen te ontdekken! Hou ons in de gaten op facebook.

Wij hebben elke zaterdagmiddag opkomst van 12:30 tot 14:00 uur in ons clubhuis aan de Gouderaksedijk 30a,dit is op het terrein van GOUDasfalt).

Een keertje komen kijken? Dat kan! Bij de Bevers mag je 3x gratis komen kijken of je het leuk vindt. Vul dan het contactformulier in: Contactformulier (janvanhoof.nl) zodat we weten dat je komt, dan houden we daar rekening mee met het programma.

Sponsorkliks:

Bestel je wel eens wat op internet? Kijk eens of jouw winkel hier tussen staat, bestel via deze website en sponsor de Jan van Hoof. (Nee, dit kost u niets extra):

bevers bevers-brug bevers-klimmen duinenmars Themafiguur op bezoek bij de opkomst