Kijkers weer welkom!

De Bevers (kinderen van 5-7) zijn elke week lekker bezig met allerlei activiteiten: leuke spelletjes, kampvuurtje, hutten bouwen, buiten spelen, verven, beestjes zoeken, speurtochten, knutselen, of iets lekkers bakken. Elke week is er wel een nieuw avontuur in Hotjetonia om samen te ontdekken!

Wij hebben elke zaterdagmiddag opkomst van 12:30 tot 14:00 uur in ons clubhuis aan de Gouderaksedijk 30a,dit is op het terrein van GOUDasfalt).

Een keertje komen kijken? Dat kan! Bij de Bevers mag je 3x gratis komen kijken of je het leuk vindt. Vul dan het contactformulier in: Contactformulier (janvanhoof.nl) zodat we weten dat je komt, dan houden we daar rekening mee met het programma.


14 januari vond een persconferentie pl­aats waarin versoepe­lingen werden aangek­ondigd onder andere voor sportclubs, kun­st en cultuur. Jeugd­organisaties werden in eerste instantie niet genoemd, maar de kogel is door de kerk: alle Scoutinglo­caties mogen weer na 17.00 uur open, zow­el binnen als buiten! Lees op onze corona-informatiepagina meer over de huidige maatregelen binnen Scouting: https://www.janvanhoof.nl/coronamaatregelen/

Jan van Hoof Zomerstop

Tijdens de zomer zijn er geen opkomsten.

Na de zomer zal er nog een normale opkomst zijn met de huidige groep en de volgende opkomst is het overvliegen.

Dit zijn alle belangrijke data:

  • Zaterdag 10 juli zal de laatste opkomst zijn van dit seizoen
  • Zaterdag 4 september is de eerste opkomst van het volgende seizoen
  • Zaterdag 11 september is het overvliegen

Overvliegen is een groot groepsevenement waarbij de oudste kinderen van elke speltak door gaan naar de volgende speltak.

Vogelhuisje maken

Ook de Bevers zijn aan de slag gegaan met het maken van een vogelhuisje!

Spook Opkomst

Klimmen door het web van de spin en je verkleden als mummie, dat en nog veel meer tijdens onze spook opkomst.

Foto-speurtocht

Deze opkomst gingen we na de installaties van de nieuwe bevers een foto-speurtocht doen om de schat te vinden. In deze speurtocht gingen we met de Gein over het water, maakte een rondje in het centrum en kregen de bevers› Meer

Sponsorkliks:

Bestel je wel eens wat op internet? Kijk eens of jouw winkel hier tussen staat, bestel via deze website en sponsor de Jan van Hoof. (Nee, dit kost u niets extra):

bevers bevers-brug bevers-klimmen duinenmars Themafiguur op bezoek bij de opkomst