Bestellen

Het is al een aardige tijd geleden dat wij onze prachtige groepskleding hebben kunnen aanbieden, om precies te zijn de zomer van 2014! Echter is het lange wachten voorbij en staat er weer een mooi assortiment voor u klaar.

Overzicht van de huidige kledinglijn:

Mocht u nieuw zijn bij onze groep en geen idee hebben waar dit over gaat, dan staan hier de feiten op een rijtje:

  • JvH Groepskleding is geen onderdeel van het Scoutfit-uniform van Scouting Nederland (Scoutfit, Das en Dasring), maar het is een eigen kledinglijn die wij zelf beheren.
  • De kleding is geheel vrijblijvend en uniek bij onze groep.
  • U krijgt bericht via de mail wanneer wij de kleding kunnen leveren.
  • Betaling geschiedt achteraf bij het afhalen van de kleding.
  • Via onderstaand formulier kunt u invullen welke kleding u zou willen.

Na het invullen van het formulier krijgt u een bevestigingsmail, wij verzoeken u te controleren of alle gegevens kloppen. Mocht er iets niet kloppen verzoeken wij u de instructies in de bevestigingsmail op te volgen.

Mocht u verschillende maten van hetzelfde kledingstuk willen bestellen, verzoeken wij u het formulier meermaals in te vullen. Het is via dit formulier helaas niet mogelijk om bijvoorbeeld één t-shirt maat S en één t-shirt maat M te bestellen. Geef dan aan in de opmerkingen dat het een extra bestelling betreft.

De kindermaten zijn als volgt:                                                                                   S = 128/134, M = 140/146, L = 152/158 en XL = 164/170