Open dag


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Locatie: Clubhuis

Scouting Jan van Hoof nodigt kinderen uit voor een scouting ervaring
Op zaterdag 26 Januari is het zo ver. Scouting Jan van Hoof groep uit Gouda nodigt alle kinderen uit om langs te komen. Kinderen tussen de 5 en 15 jaar oud zijn dan welkom om aan onze activiteitendeel te nemen.

Opendag
Voor elke leeftijd is er bij de Jan van Hoof een avontuur te beleven. Daarom nodigt Scouting Jan van Hoof iedereen uit om op zaterdag 26 Januari langs te komen. De open dag zal plaatsvinden van 11:00 tot 16:00. De ouders en verzorgers zijn dan ook van harte welkom op het clubhuis op Goudasfalt.

Meer informatie over de speltakken en opkomsttijden is te vinden op www.janvanhoof.nl maar een mail sturen naar info@janvanhoof.nl kan ook.

Grote activiteiten
De laatste jaren zijn wij actief op de Markt op Koningsdag met onze klimmuur. Jong en oud kan hier klimmen en klauteren om later, misschien met onze groep, in de natuur kennis om te zetten in praktijk. Om alvast te oefenen voor april is iedereen welkom op 26 januari om de eerste kneepjes engreepjes onder de knie te krijgen. Ook zal het mogelijk zijn om “levend” te gaan tafelvoetballen.