Kijken bij ons? dat kan op 30 september!

Op zaterdag 30 september houden de Bevers van Scouting Jan van Hoof-groep Gouda een kijkopkomst! Ze hopen weer op veel vriendjes en vriendinnetjes om samen kennis te maken met elkaar en met de activiteiten en het thema van de Bevers.

Tijdens de kijkopkomst mogen alle kinderen tussen de 5 en 7 jaar komen kijken hoe leuk Scouting is.

Bevers
Iedere zaterdagmiddag komen we bij elkaar en doen we allerlei leuke dingen. 
Het programma is elke week anders. Meestal gaan we eerst buitenspelen en daarna knutselen, koekjes bakken, spelletjes doen, kleuren, noem maar op. Soms doen we een aantal weken opkomsten in een bepaald thema, zoals sprookjes of feestdagen.

Kijkopkomst
De kijkopkomst van de bevers is van 12:30 tot 14:00. De kinderen mogen een kwartier van te voren al komen. Dan kunnen ze van kennis maken met de leiding. De opkomsten starten en eindigen op het clubhuis van Scouting Jan van Hoof aan de Gouderaksedijk 30a op het terrein van GOUDasfalt in Gouda. Kijk voor meer info www.janvanhoof.nl/bevers

Like ook onze Facebookpagina: www.facebook.com/jvhbevers

Fijne vakantie!

Fijne vakantie allemaal en we hebben nu alweer zin in het nieuwe seizoen! De eerste opkomst begint weer op zaterdag 26 augustus.

Welkom!

Welkom op de beversite van scouting Jan van Hoof-groep Gouda. Op deze site vind je informatie over de jongste speltak. Bevers zijn kinderen van 5, 6 of 7 jaar.  Wil je snel zien wat we recent gedaan hebben kijk dan› Meer

bevers bevers-brug bevers-klimmen

Sponsorkliks:

Bestel je wel eens wat op internet? Kijk eens of jouw winkel hier tussen staat, bestel via deze website en sponsor de Jan van Hoof. (Nee, dit kost u niets extra):